How to add Z-wave devices to Simon XT alarm.com panel

Reply

  #1  
Old 12-10-10, 04:54 PM
Member
Thread Starter
Join Date: Dec 2010
Location: USA
Posts: 1
Received 0 Votes on 0 Posts
How to add Z-wave devices to Simon XT alarm.com panel

Can you add any Z-wave device? If so, how? THanks!
 
Sponsored Links
  #2  
Old 12-10-10, 06:33 PM
Member
Join Date: Aug 2006
Location: USA
Posts: 1,412
Received 0 Votes on 0 Posts
Originally Posted by royperry999 View Post
Can you add any Z-wave device? If so, how? THanks!
Tough question...Zwave is an open protocol.."theoretically" you should be able to. However, if you try to add a zwave device that has not been tested and verified by either ADC or UTC, you are on your own as far as support..(in other words, no warranty, guarantee, etc).

You can add zwave devices either via the hand held controller or control panel itself. The learn in procedure varies from device to device...
 
  #3  
Old 12-26-10, 06:41 AM
Member
Join Date: Dec 2010
Location: USA
Posts: 3
Received 0 Votes on 0 Posts
GEGUY-
I just bought a Simon XT and the GSM module. It has a short stubby wire on the daughter card. Does this mean I now have ZWAVE capability? Not sure whether it makes sense to buy some ZWAVE devices or not.
 
  #4  
Old 12-26-10, 10:20 AM
Member
Join Date: Aug 2006
Location: USA
Posts: 1,412
Received 0 Votes on 0 Posts
Yes, that's the Zwave radio.....I'm assuming you are already signed on with Alarm.Com?!
 
Reply

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread
Display Modes
 
Ask a Question
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: