Adding wireless motion sensor to Vista 20P

Reply

  #1  
Old 12-29-10, 08:12 PM
A
Member
Thread Starter
Join Date: Dec 2010
Location: USA
Posts: 5
Received 0 Votes on 0 Posts
Adding wireless motion sensor to Vista 20P

A friend of mine wants to add a couple of motion detectors to his system. I checked - he has a Vista 20P and a wireless motion detector. Can he buy a couple more detectors and just put them wherever he wants to? Also, are you supposed to call the monitoring company to inform (or program the new sensors)?
 
Sponsored Links
  #2  
Old 12-30-10, 10:03 AM
A
Member
Thread Starter
Join Date: Dec 2010
Location: USA
Posts: 5
Received 0 Votes on 0 Posts
Called Home Security Store. They said that you need to have the installers code to add anything. So, looks like he has to call them.
 
  #3  
Old 12-30-10, 04:20 PM
M
Forum Topic Moderator
Join Date: Jun 2000
Location: Gainesville, FL, USA
Posts: 16,690
Received 92 Votes on 85 Posts
Yes, on a monitored system, you need to notify the monitoring center of any zone changes. Otherwise, they don't know what those new signals mean.
 
Reply
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread
 
Ask a Question
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: