Safewatch Pro 3000 system - can I use a cellular dialer (no land line)

Reply

  #1  
Old 01-02-12, 06:31 AM
O
Member
Thread Starter
Join Date: Jun 2007
Location: USA
Posts: 13
Received 0 Votes on 0 Posts
Safewatch Pro 3000 system - can I use a cellular dialer (no land line)

We recently bought a house that has a Safewatch Pro 3000 system. We don't have a landline (we use VOIP/Google Voice). I just read the FAQ regarding use of VOIP, which I already had reservations about. Would this system be compatible with a cellular dialer and is that a reliable option?
Thanks
OccamsShaver
 
Sponsored Links
  #2  
Old 01-02-12, 12:52 PM
M
Forum Topic Moderator
Join Date: Jun 2000
Location: Gainesville, FL, USA
Posts: 16,642
Received 89 Votes on 83 Posts
Cellular dialers work quite well. Most of them work with specific central station configuration, and there are monitoring services that cater to the DIY market.
 
  #3  
Old 01-04-12, 05:26 PM
O
Member
Thread Starter
Join Date: Jun 2007
Location: USA
Posts: 13
Received 0 Votes on 0 Posts
Thanks, MrRonFL. I will look into this option.
 
Reply
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread
 
Ask a Question
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: