ADT Focus 200P

Reply

  #1  
Old 01-18-14, 05:18 PM
Member
Thread Starter
Join Date: Jan 2014
Location: USA
Posts: 1
Received 0 Votes on 0 Posts
ADT Focus 200P

I was left with system from previous owner.I need to access programming to change monitoring information for a new monitoring account.
 
Sponsored Links
  #2  
Old 01-18-14, 09:36 PM
PJmax's Avatar
Group Moderator
Join Date: Oct 2012
Location: Northern NJ - USA
Posts: 54,685
Received 521 Votes on 491 Posts
Welcome to the forums.

I'm pretty sure that Focus system is a Radionics/Bosch panel. That would mean you could only change limited functions from the keypad and phone/account information is not among the choices.

That alarm may still be property of ADT which means you'd have to go to them for monitoring as well as changes.

download_manual_focus_200.pdf

We'll see if someone else has further info for you.
 
  #3  
Old 01-19-14, 06:33 PM
Forum Topic Moderator
Join Date: Jun 2000
Location: Gainesville, FL, USA
Posts: 16,331
Received 38 Votes on 37 Posts
Nope, that's it in a nutshell. The Focus panels are custom modified for ADT, and they can't really be modified without the ADT installer's assistance. Scrape it off the wall, and start over with a standard, non-proprietary model system.
 
  #4  
Old 07-21-14, 01:33 PM
Member
Join Date: Jul 2014
Location: USA
Posts: 1
Received 0 Votes on 0 Posts
The ADT techs in my area use the following as the pass code to get into programming. Not sure if it will work for you but give it a try.

991237 or 991236

Hope this helps.
 
Reply

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread
 
Ask a Question
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: