Vista 20se program 5811 with 6160rf

Reply

  #1  
Old 05-12-14, 10:15 AM
S
Member
Thread Starter
Join Date: May 2014
Posts: 2
Received 0 Votes on 0 Posts
Vista 20se program 5811 with 6160rf

Hi. I have an existing hardwired system and my components are Vista 20se, 4219 extender, 6127 and a 6160 keypad. I bought 5811 wireless sensors to complete the system. I am able to *56 and add a new zone. It never asks me to learn the SN but I'm able to enter it manually. The last screen says Xmit to confirm * to skip. I've tried opening the case on the 5811, moving the magnet.....what am I missing to get the device in sync with the system?
Thanks,Susan
 
Sponsored Links
  #2  
Old 05-12-14, 02:32 PM
M
Forum Topic Moderator
Join Date: Jun 2000
Location: Gainesville, FL, USA
Posts: 16,685
Received 92 Votes on 85 Posts
Since you have a Vista 20se, do you have the wireless receiver turned on in *22 1 in system programming? Do you have the wireless receiver turned on in the 6160RF programming? Are you using zone numbers higher than 16? (you can't overlap the zones used by the hardwired expander)
 
  #3  
Old 05-12-14, 03:50 PM
S
Member
Thread Starter
Join Date: May 2014
Posts: 2
Received 0 Votes on 0 Posts
Thanks. I realized I had the wrong receiver address set in the 6160RF. Once I switched from 04 to 00 it worked perfectly!
 
Reply
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread
 
Ask a Question
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: