safewatch pro 3000 accidentially enter *97 and lock me out

Reply

  #1  
Old 02-01-15, 11:55 PM
Member
Thread Starter
Join Date: Feb 2015
Posts: 2
Received 0 Votes on 0 Posts
safewatch pro 3000 accidentially enter *97 and lock me out

i accidentally enter *97 and it lock me of completely from the system to default . i call adt but sense i don't have a account with them anymore . they won't help me . is there anything that i can do to bring it back thank you
 
Sponsored Links
  #2  
Old 02-02-15, 03:25 AM
Forum Topic Moderator
Join Date: Jun 2000
Location: Gainesville, FL, USA
Posts: 16,319
Received 38 Votes on 37 Posts
*97 completely wipes out the programming and sets the system back to the factory default. Since it's an ADT branded version of the Vista 20p, the installer code defaults to the one ADT uses. Websearch using the phrase "ADT installer code" (they fuss if we post it on this forum). Otherwise, you can get back into programming by powering down and restoring power (AC and battery).

Press * + # within 50 seconds of restoring power, and you will be able to get into programming.
http://site.aesecurity.com/Manuals/v...mmingguide.pdf
 
  #3  
Old 02-02-15, 09:33 AM
Member
Thread Starter
Join Date: Feb 2015
Posts: 2
Received 0 Votes on 0 Posts
I have all the codes and I tried that but it didn't work that keypad is blank only the green light is on but nothing else comes up
 
  #4  
Old 02-02-15, 11:26 AM
Forum Topic Moderator
Join Date: Jun 2000
Location: Gainesville, FL, USA
Posts: 16,319
Received 38 Votes on 37 Posts
Press 1+3. What keypad address comes up? If it's anything other than 16, you will need to change the keypad address to 16.
 
Reply

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread
 
Ask a Question
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: