Peonies

Reply

  #1  
Old 05-06-01, 09:57 PM
Visiting Guest
Posts: n/a
What am I doing wrong that my peonies get buds on them, but don't open up and die?
 
Sponsored Links
  #2  
Old 05-07-01, 04:25 PM
Gami
Visiting Guest
Posts: n/a
The only thing I can think of is that you may not be fertilizing enough. They are in full sun, right???

This site has some great info on peonies -

http://hgic.clemson.edu/factsheets/HGIC1170.htm

Gami
 
  #3  
Old 05-09-01, 10:50 AM
Visiting Guest
Posts: n/a
Smile Peonies

Thank you, Gami, for the information. I'm sure it will help us try and figure out what is wrong. Thanks again....
 
  #4  
Old 05-09-01, 09:48 PM
zone7
Visiting Guest
Posts: n/a
look towards the bottom of the screen on the posts list for- insect magnets- maybe it will help.
 
  #5  
Old 05-22-01, 09:17 PM
Gami
Visiting Guest
Posts: n/a
Hi Little Mama,

If you're still here, the answer to your question came from another board!

http://community.sierra.com/[email protected]^[email protected]/2

Gami
 
  #6  
Old 05-24-01, 02:06 PM
Member
Join Date: Aug 2000
Location: USA
Posts: 15,834
Peonies won't bloom

Leaf spot disease will also keep peonies from opening buds. Perhaps a couple spraying with fungicide in the spring will help.
 
  #7  
Old 05-25-01, 08:21 AM
Visiting Guest
Posts: n/a
Smile Peonies

Thank you all for the responses, I greatly appreciate it.
 
Reply

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread
Display Modes
'