Heil Gas furnace error code -AC


  #1  
Old 04-12-13, 09:56 AM
J
Member
Thread Starter
Join Date: Apr 2013
Location: USA
Posts: 2
Upvotes: 0
Received 0 Upvotes on 0 Posts
Heil Gas furnace error code -AC

I have a Heil gas furnace with a code on my thermostat showing the time and -AC where the temperature normally is and furnace will not start. Its cold in my house. Any help please.
 
  #2  
Old 04-12-13, 11:21 AM
PJmax's Avatar
Group Moderator
Join Date: Oct 2012
Location: Jersey
Posts: 65,993
Received 4,154 Upvotes on 3,730 Posts
Welcome to the forums.

I would take -AC to mean minus or missing AC power. Have you checked for power at the furnace ?
 
  #3  
Old 04-14-13, 06:11 PM
J
Member
Thread Starter
Join Date: Apr 2013
Location: USA
Posts: 2
Upvotes: 0
Received 0 Upvotes on 0 Posts
PJMax, thank you for the suggestion. There is a on/off switch on the side of the furnace. When I opened it up after the power was turned off at the fuse box, one wire had shorted out where the wire net connnected two wires, I replaced the wire nut and the switch, and all is working. Thank you again.
 
 

Thread Tools
Search this Thread
 
Ask a Question
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: