Heil Gas furnace error code -AC

Reply

  #1  
Old 04-12-13, 10:56 AM
Member
Thread Starter
Join Date: Apr 2013
Location: USA
Posts: 2
Received 0 Votes on 0 Posts
Heil Gas furnace error code -AC

I have a Heil gas furnace with a code on my thermostat showing the time and -AC where the temperature normally is and furnace will not start. Its cold in my house. Any help please.
 
Sponsored Links
  #2  
Old 04-12-13, 12:21 PM
PJmax's Avatar
Group Moderator
Join Date: Oct 2012
Location: Northern NJ - USA
Posts: 53,505
Received 404 Votes on 380 Posts
Welcome to the forums.

I would take -AC to mean minus or missing AC power. Have you checked for power at the furnace ?
 
  #3  
Old 04-14-13, 07:11 PM
Member
Thread Starter
Join Date: Apr 2013
Location: USA
Posts: 2
Received 0 Votes on 0 Posts
PJMax, thank you for the suggestion. There is a on/off switch on the side of the furnace. When I opened it up after the power was turned off at the fuse box, one wire had shorted out where the wire net connnected two wires, I replaced the wire nut and the switch, and all is working. Thank you again.
 
Reply

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread
Display Modes
 
Ask a Question
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: