Gas miller forced hot air help plz

Reply

  #1  
Old 11-25-13, 01:19 PM
Member
Thread Starter
Join Date: Nov 2013
Posts: 4
Received 0 Votes on 0 Posts
Gas miller forced hot air help plz

Ok guys this is what I am having problems with I have a mobile home stand up miller gas furnace I replaced the themolcouple cos the pilot light wouldn't stay litiit then this just started after I did that I got the pilot light stays lit now but when it fires up its like it's blowing the flame and it makes a bunch of noise now could the gas tube have a leak now is that what is causing my problems idk but any help would be great
 
Sponsored Links
  #2  
Old 11-25-13, 07:19 PM
PJmax's Avatar
Group Moderator
Join Date: Oct 2012
Location: Northern NJ - USA
Posts: 53,567
Received 410 Votes on 385 Posts
The noise starts when the main burner lights.... correct ?

It sounds like the burner tube may be dirty..... possibly rusted on the inside.
You could have a partially plugged orifice. That's the little brass nut like nozzle where the gas comes out.
 
  #3  
Old 11-26-13, 04:52 AM
Member
Thread Starter
Join Date: Nov 2013
Posts: 4
Received 0 Votes on 0 Posts
Yes only when the main burner lights it starts out making noise and then after a while it will quite but I have replaced my burner gas tube replaced the nozzle and banged the burner tube out and now it works great thank you bud
 
Reply

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread
Display Modes
 
Ask a Question
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: