Thermo pride 95% efficiency furnace

Reply

  #1  
Old 12-28-16, 09:33 AM
Member
Thread Starter
Join Date: Dec 2016
Posts: 1
Received 0 Votes on 0 Posts
Question Thermo pride 95% efficiency furnace

I changed the inducer motor and now I have a 3 blink code , it's saying my pressure switch is open, Why ? Also does anyone know what the reason for it having 2 pressure switches ?
 
Sponsored Links
  #2  
Old 12-28-16, 11:56 AM
Member
Join Date: Feb 2014
Location: USA
Posts: 2,104
Received 0 Votes on 0 Posts
2 pressure switches it could be a 2 stage furnace. Where you getting a code with the old inducer motor?
 
  #3  
Old 12-28-16, 12:17 PM
PJmax's Avatar
Group Moderator
Join Date: Oct 2012
Location: Northern NJ - USA
Posts: 52,608
Received 338 Votes on 316 Posts
Welcome to the forums.

We NEED the model number for your furnace for detailed help. There are way too many new furnaces to guess at.

Did you replace the gasket on the inducer ?
If there is any type of leak... the pressure switch won't close.
 
Reply

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread
Display Modes
 
Ask a Question
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: