Bryant Furnace Capacitor Replacement


  #1  
Old 10-12-19, 07:42 AM
B
Member
Thread Starter
Join Date: Oct 2019
Posts: 3
Upvotes: 0
Received 0 Upvotes on 0 Posts
Bryant Furnace Capacitor Replacement

I replaced my Bryant furnace capacitor, but neglected to take a photo or notice how the ground wire was connected before I did. Now I have this ground wire dangling and not sure where it should go. I'm not even certain it had anything to do with the capacitor in the first place? Any advice would be appreciated.
 
Attached Images  
  #2  
Old 10-12-19, 08:01 AM
5
Member
Join Date: Jun 2018
Location: USA
Posts: 110
Received 19 Upvotes on 18 Posts
Fasten the ground wire to one of the capacitor bracket screws. The ground wire is for the motor only and has nothing to do with the cap.
 
  #3  
Old 10-12-19, 08:03 AM
B
Member
Thread Starter
Join Date: Oct 2019
Posts: 3
Upvotes: 0
Received 0 Upvotes on 0 Posts
Thanks for the quick reply 57TinkerMan!
 
 

Thread Tools
Search this Thread
 
Ask a Question
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: