Can't see all replies

Reply

  #1  
Old 01-14-05, 06:17 AM
Member
Thread Starter
Join Date: Aug 2003
Location: Cape Cod
Posts: 4,320
Can't see all replies

Hey does anyone else have this?
I replied to a post, after I hit the reply button, I saw a previous reply
After I submitted my reply, and went back to topic, the reply count listed both replies
But clicking on the thread, the previous reply was still not visable
The missing replies (sometimes my own) are only visable when you hit the reply button
Is it just me?
 
Sponsored Links
  #2  
Old 01-14-05, 06:24 AM
Annette's Avatar
Member
Join Date: Aug 2003
Location: Midwest
Posts: 4,158
with all the little ads in between every reply, maybe the one-pager turned into a 2-pager? try going down to the bottom and see if there's a 1 and a 2 - maybe you need to click on page 2 to see it.
 
  #3  
Old 01-14-05, 06:26 AM
JOATMOO's Avatar
Banned. Rule And/Or Policy Violation
Join Date: Jan 2005
Location: MA
Posts: 5
What browser are you using, Slick?
 
  #4  
Old 01-14-05, 06:30 AM
Member
Thread Starter
Join Date: Aug 2003
Location: Cape Cod
Posts: 4,320
Smile

It's Firefox
I dusted off IE and am now using it
I seem to be able to see all replies now
Hopefully this will be fixed soon
I really love my Firefox
 
  #5  
Old 01-14-05, 06:33 AM
majakdragon's Avatar
Member
Join Date: Jul 2003
Location: N.E. Arkansas
Posts: 7,827
Firefox is where the problem lies. It should be taken care of. Soon I hope. It has been turned in. IE users are not having this problem.
 
  #6  
Old 01-14-05, 06:49 AM
JOATMOO's Avatar
Banned. Rule And/Or Policy Violation
Join Date: Jan 2005
Location: MA
Posts: 5
Firefox really is superior in every way, Slick. I agree.

I read through some of the past "issues" and noticed a lot of FF trouble in the past, too. I hope the forum administrators will fix it soon, too.
 
  #7  
Old 01-14-05, 06:59 AM
Member
Thread Starter
Join Date: Aug 2003
Location: Cape Cod
Posts: 4,320
This is the first time I've noticed anything funny with FF on this site
It seems about every month or two I run across a site that won't work well with it, but that's it
Oh, and my ISPs home page (with my web-based e-mail acct.) loads funny sometimes...colors, text, appear out of the "template"
But I just hit re-load

It's funny switching back to IE now

I'll have to poke around a bit...but it seems so sloooooooow
Ha ha
 
  #8  
Old 01-14-05, 09:00 AM
Member
Thread Starter
Join Date: Aug 2003
Location: Cape Cod
Posts: 4,320
Firefox browser is working great now-no hidden replies
Whew
And no ads after every post
Whew
 
  #9  
Old 01-14-05, 03:50 PM
Speedy Petey's Avatar
Banned. Rule And/Or Policy Violation
Join Date: Nov 2003
Posts: 2,455
Not for me. FF has been weird all day. If this keeps up again I may have to go on hiatus.
I hate using IE, especially when I run Spybot afterwards and see all the crap it catches.
 
  #10  
Old 01-14-05, 03:53 PM
Speedy Petey's Avatar
Banned. Rule And/Or Policy Violation
Join Date: Nov 2003
Posts: 2,455
Also the ads inbetween posts are completely annoying. Almost as bad as the giant flashing ones.
Is this what it takes to keep a site like this alive? Sad
 
Reply

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread
Display Modes