Quick Reply

Reply

  #1  
Old 07-31-08, 03:59 AM
chandler's Avatar
Banned. Rule And/Or Policy Violation
Thread Starter
Join Date: Dec 2005
Location: USA
Posts: 39,968
Quick Reply

Did I screw something up on my computer, or are we having another Quick Reply "outage"
 
Sponsored Links
  #2  
Old 07-31-08, 05:25 AM
Forum Topic Moderator
Join Date: Mar 2005
Location: USA
Posts: 43,020
Quick reply is working fine for me this morning. Every now and then I experience issues with the site but I'm stuck with dial up so it's hard to say if it's my connection or the site
 
  #3  
Old 07-31-08, 06:44 AM
Gunguy45's Avatar
Super Moderator
Join Date: Dec 2007
Location: USA
Posts: 20,789
testing testing.....hmm seems to work here....
 
  #4  
Old 07-31-08, 04:57 PM
chandler's Avatar
Banned. Rule And/Or Policy Violation
Thread Starter
Join Date: Dec 2005
Location: USA
Posts: 39,968
Thanks, y'all. I'll have to check my end.
 
  #5  
Old 08-01-08, 04:06 AM
chandler's Avatar
Banned. Rule And/Or Policy Violation
Thread Starter
Join Date: Dec 2005
Location: USA
Posts: 39,968
Found it. I was ridding the site of stupid advertisements (which is nice) when I deleted a line necessary to activate the quick reply. Adblock with Firefox is greeeeaaat. Until you screw something up. Thanks for the replies.
 
Reply


Thread Tools
Search this Thread
Display Modes
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -7. The time now is 12:18 PM.