"Forum Jump" doesnt work

Reply

  #1  
Old 01-15-09, 01:45 PM
Member
Thread Starter
Join Date: Jan 2006
Location: USA
Posts: 3,489
"Forum Jump" doesnt work

Forum Jump links at the bottom of each page do not work. Looks like the names of forum pages have changed, however the forum jump links were not changed.
 
Sponsored Links
  #2  
Old 01-15-09, 03:59 PM
ray2047's Avatar
Group Moderator
Join Date: Mar 2006
Location: USA
Posts: 33,000
And I get a blank page when I try to go to a specific forum using the URL in my bookmarks.
 
  #3  
Old 01-15-09, 04:06 PM
Member
Join Date: Aug 2000
Location: USA
Posts: 15,834
Oh, the glitches are itchin' today, today! All day it's been a pain on the forums. Webmaster has been notified and is aware of the problems we are having. With luck, they will get out the iron and ironing board and iron out all the bugs before long. Let us be patient and pray. After all, they are out there in CA with Arnold!
 
  #4  
Old 01-15-09, 04:34 PM
ray2047's Avatar
Group Moderator
Join Date: Mar 2006
Location: USA
Posts: 33,000
Have verified the names of the individual forums seem to have changed. "PHP" eliminated and other elements slightly rearranged. All functions have not been changed. It seems when posting you are directed back to the old page which comes up blank.

Edit: Didn't go to blank page this time so they are working on it.
 
Reply

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread
Display Modes