Posting problems

Reply

  #1  
Old 06-25-09, 04:41 AM
Member
Thread Starter
Join Date: Jun 2009
Location: Pennsylvania
Posts: 49
Posting problems

I really like this site it has been very helpful. I have been having problems posting replies. When I sign in it says welcome JOHNNY BE GOOD which is my user name but after typing a reply and trying to send it it says not signed in or don't have permission to post. Sometimes like now I hope it will let me post. At the bottom of the page it says if you have problems contact [email protected] I have sent a few messages to them and got no reply. Why does it let me post sometimes and not other times. ? Anyone know who I should be contacting when this happens? Thanks John
 
Sponsored Links
  #2  
Old 06-25-09, 05:36 AM
chandler's Avatar
Banned. Rule And/Or Policy Violation
Join Date: Dec 2005
Location: USA
Posts: 39,968
When you bring up the site, you will have to sign in for the session. From then on, you should be able to send posts. I have found out you need to put a check in the box for "remember me" for it to stick sometimes. I have had the same problem, but that usually fixes it. Don't sit there and hold your breath for a reply from the webmaster. It won't happen. Keep the posts coming and we'll try to help, or we will look forward to your help as well!

Larry
 
  #3  
Old 06-25-09, 06:48 AM
Shadeladie's Avatar
Super Moderator
Join Date: Jan 2005
Location: USA
Posts: 3,792
There are a few others having the same problem. Don't know why yet. I'll send this to the techs.
 
  #4  
Old 06-25-09, 07:19 AM
pmgca's Avatar
Member
Join Date: Mar 2003
Location: CANADA
Posts: 893
Hi there,

I had (and I still have) the same problem. I reported the problem to the TD, but.....

In the meantime I found a workaround--> There are two ways to Login-->
1 - using the fields "User name / screen name" and "password" (Right side of the name "DoItYourself.com Community Forums")
2 - Clicking on the word Login (left side of the word "Register")

The first option doesn't work for me, because I have all the issues described. Try the second option--> it works almost without problems
 
  #5  
Old 06-26-09, 06:10 AM
Member
Thread Starter
Join Date: Jun 2009
Location: Pennsylvania
Posts: 49
Posting Problem Thanks

Thanks all I did try the second option for logging in and it did seem to be better so far. Boy I sure hope it continues I really like this site. Thanks JohnBeer 4U2
 
  #6  
Old 06-29-09, 03:11 PM
pmgca's Avatar
Member
Join Date: Mar 2003
Location: CANADA
Posts: 893
Hi JOHNNY,

The DIY TD informed (internal message) that the problem is solved.
Let us know if all is working OK
 
Reply


Thread Tools
Search this Thread
Display Modes
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -7. The time now is 06:53 AM.