The document (Web Page) contains no data.

Reply

  #1  
Old 07-12-09, 08:24 AM
ray2047's Avatar
Group Moderator
Thread Starter
Join Date: Mar 2006
Location: USA
Posts: 32,519
The document (Web Page) contains no data.

Is it just me or have others of you had trouble loading posts for about a week. First two or three posts are fine then you start getting no data errors.
 
Sponsored Links
  #2  
Old 07-12-09, 08:27 AM
Gunguy45's Avatar
Super Moderator
Join Date: Dec 2007
Location: USA
Posts: 20,785
Not just you, I noticed the same...though it seems to come and go. May be fine for hours..then starts doing it...then works fine 3 min later.

I thought it might just be my provider...or MAYBE it's the North Koreans, stealing all our DIY tips!
 
  #3  
Old 07-13-09, 03:28 PM
Forum Topic Moderator
Join Date: Mar 2005
Location: USA
Posts: 43,017
What happens to me [several times a day] is I'll either click to read a post or submit a reply and I get the message "IE can't display web page" Most of the time I can use the back button and everything will work but occasionally, that will shut down the browser and I have to start over

I'm stuck with dial up so I don't know if that is the problem although it only happens on this site
 
  #4  
Old 07-15-09, 09:38 AM
ray2047's Avatar
Group Moderator
Thread Starter
Join Date: Mar 2006
Location: USA
Posts: 32,519
The problem seems worse. Are they having server problems?
 
  #5  
Old 07-15-09, 01:56 PM
chandler's Avatar
Banned. Rule And/Or Policy Violation
Join Date: Dec 2005
Location: USA
Posts: 39,968
On occasion I have been getting a communication error with the server. I can connect to any other site, so I guess it's this one.
 
Reply


Thread Tools
Search this Thread
Display Modes
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -7. The time now is 08:07 AM.