Unread Thread Not Bold

Reply

  #1  
Old 08-01-10, 12:19 PM
ray2047's Avatar
Group Moderator
Thread Starter
Join Date: Mar 2006
Location: USA
Posts: 32,536
Unread Thread Not Bold

In general when you enter a forum threads that have new posts should have their titles in bold. At least that is how it usually works for me but in the Lighting Forum I have noticed threads that I have not opened or have new posts but the title isn't bold. Is it just me? Is it just the Lighting Forum? I haven't really noticed it in Electrical.

Yes, I'm signed in and haven't signed out since last visit. It seems to be counter intuitive for a cookie problem.
 
Sponsored Links
  #2  
Old 08-01-10, 05:40 PM
Join Date: Dec 2005
Location: USA
Posts: 3,188
I've noticed it happening quite often lately. I normally just scan the forums for new (highlighted) posts and I have found that not all forums with unread posts get highlighted.
 
  #3  
Old 08-02-10, 03:46 AM
chandler's Avatar
Banned. Rule And/Or Policy Violation
Join Date: Dec 2005
Location: USA
Posts: 39,968
I have to go through and look at the times and dates of responses and remember the last time I was online. It happens all the time.
 
  #4  
Old 08-02-10, 03:58 AM
Forum Topic Moderator
Join Date: Mar 2005
Location: USA
Posts: 43,047
They have been working out some bugs with the forums lately so that might be the cause. I've had it happen to me occasionally but usually it works fine.
 
Reply

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread
Display Modes
'