FF and DIY problem....

Reply

  #1  
Old 09-26-10, 07:09 AM
Gunguy45's Avatar
Super Moderator
Thread Starter
Join Date: Dec 2007
Location: USA
Posts: 21,019
FF and DIY problem....

Anyone experiencing a problem using Firefox and DIY? THis is what I get for every option (search, log out, new posts, clicking any thread...)

"Your browser sent a request that this server could not understand.
Size of a request header field exceeds server limit."

Works ok in IE....but I don't like IE!
 
Sponsored Links
  #2  
Old 09-26-10, 07:39 AM
Gunguy45's Avatar
Super Moderator
Thread Starter
Join Date: Dec 2007
Location: USA
Posts: 21,019
Well...don't know what it was...but cleared DIY cookies and restarted FF and seems to be working...

Nevermind....
 
  #3  
Old 09-26-10, 08:57 AM
chandler's Avatar
Banned. Rule And/Or Policy Violation
Join Date: Dec 2005
Location: USA
Posts: 39,968
Yeah, we're running mirror browsers..FF with ABP, so I tried it and all worked fine. I usually wind up clearing all my cookies weekly, so that may help.
 
  #4  
Old 09-26-10, 09:24 AM
Member
Join Date: Oct 2006
Location: sw sub chicago
Posts: 1,130
FF was great. until it turned problematic.

Chrome is where it is at. for now.
 
  #5  
Old 09-26-10, 12:58 PM
chandler's Avatar
Banned. Rule And/Or Policy Violation
Join Date: Dec 2005
Location: USA
Posts: 39,968
Don't know, Condo-owner, I've never had a problem with FF. What did you experience that soured your taste? Chrome is OK, but as it's name implies, it is just shine.
 
  #6  
Old 09-26-10, 01:44 PM
Member
Join Date: Mar 2006
Location: Wet side of Washington state.
Posts: 18,399
I use Firefox with Ad Block Plus and the only problem I have is the s l o w loading of the pages.
 
  #7  
Old 09-26-10, 03:46 PM
chandler's Avatar
Banned. Rule And/Or Policy Violation
Join Date: Dec 2005
Location: USA
Posts: 39,968
I don't think it is FF. For the most part, my pages load quickly. Then I come here.......
 
  #8  
Old 09-26-10, 03:59 PM
Gunguy45's Avatar
Super Moderator
Thread Starter
Join Date: Dec 2007
Location: USA
Posts: 21,019
Well furd...that kills my east coast west coast explanation. Maybe my PC is so slow I don't see a problem? Seriously..it's no more than 1/4-1/2 sec normally...
 
  #9  
Old 09-26-10, 06:17 PM
Member
Join Date: Oct 2006
Location: sw sub chicago
Posts: 1,130
Originally Posted by chandler View Post
Don't know, Condo-owner, I've never had a problem with FF. What did you experience that soured your taste? Chrome is OK, but as it's name implies, it is just shine.
it was getting real slow and sometimes causing a reboot. clearing things didn't do anything.
Chrome is more than just shine.
i didn't like it at first and it takes some getting used to.
but now
 
  #10  
Old 09-26-10, 06:21 PM
chandler's Avatar
Banned. Rule And/Or Policy Violation
Join Date: Dec 2005
Location: USA
Posts: 39,968
I may have had the first day gloom with Chrome, as I didn't particularly like certain parts of it. I could have lived with it, but FF did what I wanted. Glad it works well for you. I wasn't knocking it, mind you.
 
  #11  
Old 09-27-10, 07:13 PM
Member
Join Date: Oct 2006
Location: sw sub chicago
Posts: 1,130
Originally Posted by chandler View Post
I may have had the first day gloom with Chrome, as I didn't particularly like certain parts of it. I could have lived with it, but FF did what I wanted. Glad it works well for you. I wasn't knocking it, mind you.
i didn't like it at all, at first. but when FF got to be too much of a hastle, i had to do something. playing around with Chrome i found how to make it my own.
 
Reply

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread
Display Modes