forum software/glitch?

Reply

  #1  
Old 11-16-10, 08:22 AM
Member
Thread Starter
Join Date: Mar 2006
Location: nj
Posts: 94
Angry forum software/glitch?

recently today i was replying to a comment on a post in adjusting/repairing hydraulic door closers in hardware and tools post, so i made my post on how to fix one person's norton 1600 series and right as i got done, i clicked submit and it asked me to SIGN IN to the forums (i was already signed into the forums before posting) then i redid message to person and typed again (same result, did this 3 times)

i then gave up and sent the person with the closer Q a personal message about the closer problem,

if dbuelke reads this, check your inbox about closer question you asked in hardware and tools topic.

is it me or is problem effecting some/everyone who makes a post since the phpbb or vbulletin software was updated???? i think things were better with the older software sorry to say.
 
Sponsored Links
  #2  
Old 11-16-10, 10:06 AM
ray2047's Avatar
Group Moderator
Join Date: Mar 2006
Location: USA
Posts: 32,987
Not that problem but it froze my browser twice and pages load slow.
 
  #3  
Old 11-16-10, 10:15 AM
Shadeladie's Avatar
Super Moderator
Join Date: Jan 2005
Location: USA
Posts: 3,913
I remember some members having that problem before the upgrade, but not since. If this post went thru OK, maybe it was just a temporary glitch. Post back if it keeps happening.
 
Reply

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread
Display Modes