Off Topic Need Help w forum view

Reply

  #1  
Old 12-06-11, 05:16 PM
Member
Thread Starter
Join Date: Feb 2011
Location: US
Posts: 552
Off Topic Need Help w forum view

Hello NJT, Anyone,
Sorry if i'm breaking any rules wiith this post.
This problem, the ads on the right are covering up the forum text, see pic,
happens with XP and IE8 resolution at 1024x600
It does not happen with W7 and IE9
May main machine is XP IE8 and this problem is making
the forum almost unusable. Depressing.
Don't know if the power that be can do anything,
but here's pleading

Peter


see better view here:
http://home.comcast.net/~k16862/Heat/MessedUp.JPG
 
Sponsored Links
  #2  
Old 12-06-11, 05:33 PM
Shadeladie's Avatar
Super Moderator
Join Date: Jan 2005
Location: USA
Posts: 3,797
I moved this to General Chats, which is a better place for this.
I don't have an answer, but have you tried Firefox?
 
  #3  
Old 12-06-11, 05:43 PM
Member
Thread Starter
Join Date: Feb 2011
Location: US
Posts: 552
Thanks for trying.
Sorrry. i don't care for Firefox.

Peter
 
  #4  
Old 12-06-11, 06:17 PM
chandler's Avatar
Banned. Rule And/Or Policy Violation
Join Date: Dec 2005
Location: USA
Posts: 39,968
Some of the others are having problems, too. I am running FireFox with AdBlock plus, and don't have the problem. I even changed my resolution from 1024-768 to 600-800 just now, and although things were bigger, they didn't overlap. gotta change it back.
What if you were to upgrade from IE8 to IE9 on the affected computer?
I was having a problem with a banking account last night on my wife's computer and their help service suggested I update Flash Player. It worked. Not that it would here, but who knows.
 
  #5  
Old 12-06-11, 07:20 PM
ray2047's Avatar
Group Moderator
Join Date: Mar 2006
Location: USA
Posts: 32,534
I had it occasionally in Opera two weeks ago. Usually. but not always, refresh cleared it. Hasn't happened in a week or so. Have you tried ctrl+r when it happens?
 
  #6  
Old 12-06-11, 09:29 PM
lawrosa's Avatar
Super Moderator
Join Date: Dec 2010
Location: USA
Posts: 17,607
I have the same issue. I e mailed the webmaster 2 days ago but have not recieved a response. I dont think I will either.I tried everything to no avail. Even went to ads by google and tried to opt out of advertisments. Did not work.

Let me know what you find out.

Mike NJ
 
  #7  
Old 12-07-11, 08:16 AM
Shadeladie's Avatar
Super Moderator
Join Date: Jan 2005
Location: USA
Posts: 3,797
Mike, what OS and browser/s are you using?
The techs have been notified about the problem.
 
  #8  
Old 12-07-11, 08:54 AM
lawrosa's Avatar
Super Moderator
Join Date: Dec 2010
Location: USA
Posts: 17,607
Mike, what OS and browser/s are you using?
The techs have been notified about the problem.
IE 8-----XP

Mike NJ..........................................
 
  #9  
Old 12-07-11, 12:13 PM
Member
Thread Starter
Join Date: Feb 2011
Location: US
Posts: 552
Hello All,
Sorry i can't even read all of the posts here, as big chunks are covered by the ads, including the reply button.
I did see the question about IE9. Microsoft wants to sell Windows 7 and will not allow IE9 to work with XP.


I didn't notice a forum here for do it youself web design.
It might come in handy in this case.

Hopefully this problem will be resolved.
I'd really miss the boiler forum and the gang there, if i have to move on.

Not giving up yet,
Peter.
 
Reply

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread
Display Modes
'