unable to send private message

Reply

  #1  
Old 09-04-13, 01:14 PM
sgull's Avatar
Member
Thread Starter
Join Date: Nov 2007
Location: AK
Posts: 2,592
unable to send private message

Hi I was wondering if there's something wrong with the private messaging function with the forum here. I just tried three times sending a private message to a forum member and it just blips out when I press submit and the message doesnt get sent.
 
Sponsored Links
  #2  
Old 09-04-13, 01:25 PM
sgull's Avatar
Member
Thread Starter
Join Date: Nov 2007
Location: AK
Posts: 2,592
Okay I tried sending a PM to myself. Worked fine. What the heck?
 
  #3  
Old 09-04-13, 02:00 PM
Group Moderator
Join Date: Oct 2004
Location: WI/MN
Posts: 18,716
Try to send me one, we'll see what happens. Members can turn it off, may be that your intended recipient has done so.
 
  #4  
Old 09-04-13, 02:03 PM
Member
Join Date: Nov 2008
Location: Canada
Posts: 635
The forum was acting kind of funny and slow a few hours ago. Maybe server maintenance or something.
 
  #5  
Old 09-04-13, 02:06 PM
sgull's Avatar
Member
Thread Starter
Join Date: Nov 2007
Location: AK
Posts: 2,592
The forum was acting kind of funny and slow a few hours ago. Maybe server maintenance or something.
I noticed that too. I'll bet that was the problem.
 
  #6  
Old 09-04-13, 02:12 PM
Forum Topic Moderator
Join Date: Mar 2005
Location: USA
Posts: 44,020
You did check the obvious - that your PM account isn't full ?? When full you can't send/receive emails but should get a pop up notice saying so.
 
  #7  
Old 09-04-13, 02:18 PM
sgull's Avatar
Member
Thread Starter
Join Date: Nov 2007
Location: AK
Posts: 2,592
You did check the obvious - that your PM account isn't full ?? When full you can't send/receive emails but should get a pop up notice saying so.
Yes, I even went ahead and cleared the PM account so it wouldnt be close to full (it was at 90%).
I noticed I didn't have it checked so when I send a PM I should get that PM stored in my sent messages folder. I've checked that checkmark now, and now when I send a PM it gets stored in my sent folder. So I think maybe my PM's have been going through after all, but since I didn't see it in my stored message folder I assumed they weren't.
 
Reply

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread
Display Modes