Moderator assistance needed

Reply

  #1  
Old 03-26-14, 05:46 AM
Member
Thread Starter
Join Date: Oct 2008
Location: New England
Posts: 9,808
Moderator assistance needed

Hi,
I tried last night and could not get my post to show up. Tried again this morning and same results. I did catch part of a message that said I would have to wait for approval. Have I been bad?
This is the thread I have now tried 4 times to post to:
http://www.doityourself.com/forum/du...ntilation.html
Just once will be fine, or I have saved the post so can post again when allowed.

Thanks
Bud
 
Sponsored Links
  #2  
Old 03-26-14, 05:55 AM
Shadeladie's Avatar
Super Moderator
Join Date: Jan 2005
Location: USA
Posts: 3,797
Hi Bud,
OK, I approved the post for you. It was those strange symbols that triggered Spam-O-Matic, that automatically makes the post invisible, then has to be approved.
Sorry about that, but it does help cut down on spam.
 
  #3  
Old 03-26-14, 06:16 AM
Member
Thread Starter
Join Date: Oct 2008
Location: New England
Posts: 9,808
THANK YOU,
I actually wondered about the symbols, but I though I had used them before. Are there others I should avoid, or all of them?

Bud
 
  #4  
Old 03-26-14, 06:20 AM
Shadeladie's Avatar
Super Moderator
Join Date: Jan 2005
Location: USA
Posts: 3,797
I'm really not sure. This SOM is fairly new, and most of us are just learning things as it goes along.
Just keep doing what you're doing and if it happens again, then we'll just approve it again.
 
  #5  
Old 03-26-14, 07:47 AM
ray2047's Avatar
Group Moderator
Join Date: Mar 2006
Location: USA
Posts: 32,535
A way around is to take a screen shot of the formula and insert it as an image. (Please crop as needed.) To get it to insert correctly be sure to use the insert image button in the advanced editor not document attachment at the bottom so it doesn't show up in a gray box. A PITA but you won't have to wait and the reasons are helping keep this a SPAM free forum site.
Name:  SC30.jpg
Views: 73
Size:  13.5 KB
 
  #6  
Old 03-26-14, 08:47 AM
Member
Thread Starter
Join Date: Oct 2008
Location: New England
Posts: 9,808
While we are running this thread, let me test, . those are the more common ASCII characters I like to use. I'll post and see if this goes through.

Bud

Test went fine, so those seem to be allowed. For the delta, I'll just spell it out.

Thanks all
 

Last edited by Bud9051; 03-26-14 at 08:48 AM. Reason: addition
  #7  
Old 03-30-14, 06:50 PM
XSleeper's Avatar
Group Moderator
Join Date: Dec 2004
Location: USA
Posts: 19,538
I've also just recently had this happen in the thread here.

Tried to post several times and it always says the same thing.

So I tried to start a new thread with the same title, but added (part II) and it told me the same thing. Thank you for your post, your post will appear once it has been approved by a moderator... or something to that effect.

Help!
 
  #8  
Old 03-30-14, 07:18 PM
lawrosa's Avatar
Super Moderator
Join Date: Dec 2010
Location: USA
Posts: 17,607
X I deleted the duplicates and approve one of them. I will delete your new post too....

Let me look to see why spam o matic flagged them,,,,
 
Reply

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread
Display Modes
'