Couldn't Read Meter

Reply

  #1  
Old 03-28-16, 10:54 PM
ray2047's Avatar
Group Moderator
Thread Starter
Join Date: Mar 2006
Location: USA
Posts: 32,988
Couldn't Read Meter

Name:  WlDanEH.jpg
Views: 128
Size:  37.0 KB .
 
Sponsored Links
  #2  
Old 03-29-16, 03:11 AM
Member
Join Date: Mar 2006
Location: Wet side of Washington state.
Posts: 18,399
Does it look like this one?

[ATTACH=CONFIG]64456[/ATTACH]
 
Attached Images  
  #3  
Old 03-29-16, 03:24 AM
Forum Topic Moderator
Join Date: Mar 2005
Location: USA
Posts: 44,012
I think if I was the meter reader I would have been embarrassed to use that excuse. They used to use my long driveway as an excuse not to read my meter so I was stuck paying estimated bills [always higher] and they'd only read it a few times a year and then try to charge me a fee for not having used any electricity that month With fiber optic high speed internet [supplied by POCO] I now have a smart meter that they read from the office
 
  #4  
Old 03-29-16, 04:53 AM
the_tow_guy's Avatar
Group Moderator
Join Date: Feb 2001
Location: SW Fla USA
Posts: 11,571
I think Ray was hanging around the meter that day and it was a case of mistaken identity.
 
  #5  
Old 03-29-16, 04:59 AM
Forum Topic Moderator
Join Date: Mar 2005
Location: USA
Posts: 44,012
Now that made me laugh
 
  #6  
Old 03-29-16, 05:22 AM
Shadeladie's Avatar
Super Moderator
Join Date: Jan 2005
Location: USA
Posts: 3,913
Ha, ha! Yeah very funny, lol! .
 
Reply

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread
Display Modes