Shed Tie-Down


  #1  
Old 07-27-08, 04:53 AM
S
Member
Thread Starter
Join Date: Nov 2004
Location: Sacramento
Posts: 89
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Shed Tie-Down

How would I know if I need to use anchor tie-downs for the shed I am building? It is roughly 10'x10'x10'.

I am in Sacramento, CA.

Thanks for any help.
 
  #2  
Old 07-27-08, 06:43 AM
Speedwrench's Avatar
Member
Join Date: Apr 2008
Location: Oklahoma
Posts: 1,697
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
you need to use them if you ever get winds greater than 35 mph.

life begins when the kids leave home and the dog dies.
 
  #3  
Old 07-27-08, 06:02 PM
S
Member
Thread Starter
Join Date: Nov 2004
Location: Sacramento
Posts: 89
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Thanks, I appreciate the timely response.
 
 

Thread Tools
Search this Thread
 
Ask a Question
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: