BAYSTAT240 to RTH7600

Reply

  #1  
Old 06-20-12, 07:43 AM
Member
Thread Starter
Join Date: Jun 2012
Posts: 1
Received 0 Votes on 0 Posts
BAYSTAT240 to RTH7600

Please help with wiring to RTH7600. I have a heat pump with aux/emergency heat strips. Thanks very much.


old setup:
Name:  BAYSTAT240.jpg
Views: 6436
Size:  42.0 KB
 
Sponsored Links
  #2  
Old 06-20-12, 04:04 PM
hvactechfw's Avatar
Member
Join Date: Jan 2011
Posts: 6,245
Received 2 Votes on 2 Posts
Old/new

r/r
o/o
b/c
g/g
y/y
x2/e
w/aux
t/not used
 
  #3  
Old 06-20-12, 05:43 PM
Houston204's Avatar
Forum Topic Moderator
Join Date: Oct 2009
Location: Texas
Posts: 7,380
Received 10 Votes on 8 Posts
You must also configure option 170 to 7.
The factory setting of 1 would give you heat when a cooling demand is present.

 
Reply

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread
Display Modes
 
Ask a Question
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: