Defrost Board

Reply

  #1  
Old 02-13-14, 10:57 PM
K
Member
Thread Starter
Join Date: Feb 2014
Posts: 4
Received 0 Votes on 0 Posts
Defrost Board

Defrost Board



I replaced Blower Motor and connected white wire to contactor, black wire to defrost board, it didn't work . connected black wire to contactor and it worked but it wouldn't defrost. I am thinking defrost board needs replaced. would that be correct to connect black wire from blower motor to fan side of defrost board. I sure would hate to burn the defrost board


Read more: http://www.doityourself.com/forum/he...#ixzz2tHDmGbdu
 
Sponsored Links
  #2  
Old 02-14-14, 11:19 AM
S
Member
Join Date: Feb 2014
Location: USA
Posts: 2,104
Received 0 Votes on 0 Posts
Can you post model # and make? One of the motor leads needs to go to the capacitor.
 
  #3  
Old 02-14-14, 10:55 PM
K
Member
Thread Starter
Join Date: Feb 2014
Posts: 4
Received 0 Votes on 0 Posts
York, 10 seer, Heat pump, It has two brown wires, one brown and white, one brown, to capacitor. if I put black on defrost board where is says fan it doesn't work.
 
  #4  
Old 02-14-14, 11:47 PM
PJmax's Avatar
Group Moderator
Join Date: Oct 2012
Location: Northern NJ - USA
Posts: 58,537
Received 1,036 Votes on 960 Posts
I'm trying to figure out why you started another thread on the same subject ?

Maybe the fan doesn't work because the board is in defrost mode when you're testing.
 
Reply
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread
 
Ask a Question
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: