Anyone use insteon?

Reply

  #1  
Old 08-15-05, 12:16 PM
mike921
Visiting Guest
Posts: n/a
Anyone use insteon?

Hi,

I picked up an insteon starter kit a month or so ago and also several dimmer switches. Anyone else have a chance to play with them? So far they have been very easy to program and I have not had any reliability issues as I have always had with x10.

Just trying to see if anyone has played with the technology or knows when more devices are going to be released.
 
Sponsored Links
  #2  
Old 08-17-05, 04:54 AM
Davejb's Avatar
Member
Join Date: May 2002
Location: USA
Posts: 825
Received 0 Votes on 0 Posts
The AccessX10 forum has a wealth of info and the experiences of others, also has a list of current and future Insteon hardware and software.

http://forums.accessx10.com/showthre...=&threadid=509
 
  #3  
Old 08-31-05, 08:56 AM
A
Banned. Rule And/Or Policy Violation
Join Date: Aug 2005
Location: Lewisville, TX
Posts: 6
Received 0 Votes on 0 Posts
I have but prefer the UPB technology. More manufactures work with it and they do have companion switches (unlike Insteon). With factoring in this, UPB usually even ends up a little cheaper than Insteon too.

Web addresses and business names not permitted in Forums
 

Last edited by majakdragon; 08-31-05 at 06:30 PM.
  #4  
Old 01-05-06, 04:53 PM
M
Member
Join Date: Jan 2006
Posts: 2
Received 0 Votes on 0 Posts
Insteon

Yeah Mike, I use Insteon and X10 at home.
 
Reply
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread
 
Ask a Question
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: