NUTONE Model 3303 [Doesn't Work]

Reply

  #1  
Old 06-21-13, 08:23 AM
Member
Thread Starter
Join Date: Jun 2013
Posts: 2
Received 0 Votes on 0 Posts
NUTONE Model 3303 [Doesn't Work]

My NUTONE intercom has stopped working. It was fine until we lost power. Now, it only displays "1C" and does not respond to any button pushed. Any ideas on what is wrong and how to repair?
 

Last edited by ray2047; 06-21-13 at 09:14 AM.
Sponsored Links
  #2  
Old 06-21-13, 11:23 AM
PJmax's Avatar
Group Moderator
Join Date: Oct 2012
Location: Northern NJ - USA
Posts: 53,230
Received 380 Votes on 357 Posts
Welcome to the forums.

There is a small hole right next to the memory set button. Turn the power to the master off.

Using a toothpick or something else small like that CAREFULLY push the reset button.

Display should come up and read 1:00 and can be set now.
 
  #3  
Old 06-21-13, 02:58 PM
Member
Thread Starter
Join Date: Jun 2013
Posts: 2
Received 0 Votes on 0 Posts
NUTONE Model 3303

That solved the problem. Thank you very much!
 
  #4  
Old 06-21-13, 11:17 PM
PJmax's Avatar
Group Moderator
Join Date: Oct 2012
Location: Northern NJ - USA
Posts: 53,230
Received 380 Votes on 357 Posts
You're welcome. Don't you wish all problems were that easy to repair !
 
Reply

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread
Display Modes
 
Ask a Question
Question Title:
Description: