Older Magnavox TV/stereo console

Reply

  #1  
Old 06-06-15, 02:33 AM
G
Member
Thread Starter
Join Date: Jun 2015
Location: USA
Posts: 5
Received 0 Votes on 0 Posts
Older Magnavox TV/stereo console

I have an older Magnavox console which does not respond to the remote power button or the power button on the tv itself. In the past after a power blink I have had to unplug the tv for a while and then plug it back in before I could turn it on.
on. I have checked the chassis fuse and it is not blown. The Model# is 32T522 AK02
The Serial#14375150. It was manufactured in Feb 1999. It has had a beautiful picture and is a stereo model. I don't want to write it off if I can possibly repair it.
 
Sponsored Links
  #2  
Old 06-06-15, 10:15 AM
P
Member
Join Date: Jun 2015
Location: USA
Posts: 3
Received 0 Votes on 0 Posts
Could you grab another remote off ebay $10-15 and see if that helps?
 
  #3  
Old 06-06-15, 11:27 AM
PJmax's Avatar
Group Moderator
Join Date: Oct 2012
Location: Northern NJ - USA
Posts: 58,655
Received 1,051 Votes on 975 Posts
Welcome to the forums.

If the front panel switch doesn't work then another remote won't help.

The model number would have no spaces in it but I still can't find the model number you posted. Please double check it for me and if there is a chassis number posted I could use that instead.
 
  #4  
Old 06-07-15, 06:00 AM
G
Member
Thread Starter
Join Date: Jun 2015
Location: USA
Posts: 5
Received 0 Votes on 0 Posts
The only other number I see is 3419U091D. I think it is the power on relay because I no longer hear it click on or off.
 
  #5  
Old 06-07-15, 09:11 AM
PJmax's Avatar
Group Moderator
Join Date: Oct 2012
Location: Northern NJ - USA
Posts: 58,655
Received 1,051 Votes on 975 Posts
You're saying the model number is posted correctly ?
No go with the second number.

It's not the relay..... it's what turns the relay on.
 
  #6  
Old 06-07-15, 10:07 AM
G
Member
Thread Starter
Join Date: Jun 2015
Location: USA
Posts: 5
Received 0 Votes on 0 Posts
If the push button on the TV and the remote don't activate it what's between those and the relay?
I double checked the Model# its correct or at least that's what's printed on the back of the TV.
If it will help I can take a cell phone pick and send it.
 
  #7  
Old 06-07-15, 10:20 AM
ray2047's Avatar
Member
Join Date: Mar 2006
Location: USA
Posts: 33,597
Received 13 Votes on 11 Posts
  #8  
Old 06-07-15, 12:05 PM
G
Member
Thread Starter
Join Date: Jun 2015
Location: USA
Posts: 5
Received 0 Votes on 0 Posts
Name:  WP_20150607_001.jpg
Views: 85
Size:  16.5 KB Here's a picture and a number I found on the chassis board.

EMZ567A001
 
  #9  
Old 06-08-15, 06:13 PM
G
Member
Thread Starter
Join Date: Jun 2015
Location: USA
Posts: 5
Received 0 Votes on 0 Posts
Thanks for your help. I've decided to junk it and get a new 4k Samsung.
 
  #10  
Old 06-08-15, 06:36 PM
PJmax's Avatar
Group Moderator
Join Date: Oct 2012
Location: Northern NJ - USA
Posts: 58,655
Received 1,051 Votes on 975 Posts
I did actually find a Phillips link to that model number but no service manual is available.
Therefore I couldn't give you much help.

A new TV....
 
Reply
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread
 
Ask a Question
Question Title:
Description: