sony STR-AV 1070


  #1  
Old 03-26-02, 05:46 AM
rizznick67
Visiting Guest
Posts: n/a
Angry sony STR-AV 1070

All of the functions appear to be working. However, the front lighting panel(LEDs) are not working. Any one have advice???
 
  #2  
Old 03-26-02, 05:01 PM
bigmike
Visiting Guest
Posts: n/a
Cool Lights

Well most likely the backlight has failed or the florescent tube has failed for the LEDís. All you can really do is look by the power supply/transformer for a small .5 or so amp fuse. If itís blown replace it. If itís not blown or blows after you replace it then you are pretty much stuck with having to take it in for repair. Unless you want to try to buy the schematic and troubleshoot the problem yourself. You will need electronics knowledge and a good digital volt ohm meter and the ability to read a schematic. You might look on the board that the display is attached to and see if you can find anything that looks burnt or open. No easy fix for this, it will have to be trouble shot and repaired but the cost to repair should not be too high. But if the repair is more than say 50% of the replacement value then buy a new unit.
 
  #3  
Old 03-27-02, 05:44 AM
Smokey
Visiting Guest
Posts: n/a
Thumbs up

If you need a service manual, check here:

http://www.treasurechestcorp.com/SONY.sm.AUDIO4.html


Smokey
 
  #4  
Old 04-02-02, 04:22 AM
rizznick67
Visiting Guest
Posts: n/a
Re: sony STR-AV 1070

Originally posted by rizznick67
All of the functions appear to be working. However, the front lighting panel(LEDs) are not working. Any one have advice???
 
 

Thread Tools
Search this Thread
 
Ask a Question
Question Title:
Description: