Honeywell HE300 and Presitge IAQ HELP PLEASE!

Reply

  #1  
Old 01-22-15, 10:31 AM
R
Member
Thread Starter
Join Date: Jan 2015
Posts: 1
Received 0 Votes on 0 Posts
Honeywell HE300 and Presitge IAQ HELP PLEASE!

Hi All,

I have a Prestiage IAQ which has been working great for several years. I recentily installed a Honeywell HE300 humidifier. I noticed the only wiring connection is the two wire from HUM terminals on the humidifier to the U1/U1 terminals on the EIM. When connected, the IAQ does not see the humidifier.

Going into the Installer screens "opens" the humidifier settings, but only if you say the humidifier is wireless (only other option is NONE). Saying yes to wireless, the IAQ responds there is no wireless humidifier connected.

Am I missing something here?

Much appreciated for any help!
 
Sponsored Links
  #2  
Old 01-23-15, 04:32 PM
Houston204's Avatar
Forum Topic Moderator
Join Date: Oct 2009
Location: Texas
Posts: 7,426
Received 17 Votes on 14 Posts
Press on the tab displaying
Humidifier Type: None
Name:  Humidifier type.jpg
Views: 140
Size:  26.0 KB


The next screen gives you 3 options:

Name:  Bypass or fan hum.jpg
Views: 123
Size:  35.0 KB
 
Reply
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread
 
Ask a Question
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: