Aprilaire 700m to ecobee3

Reply

  #1  
Old 01-22-18, 07:59 AM
M
Member
Thread Starter
Join Date: Jan 2018
Posts: 1
Received 0 Votes on 0 Posts
Aprilaire 700m to ecobee3

Name:  B8098053-C6DB-4354-9758-6BACC9754F1D.jpg
Views: 682
Size:  15.7 KBName:  CA250D8B-4438-4E96-8BE6-68FF92A25EE0.jpg
Views: 782
Size:  20.2 KBName:  652D387F-01F3-4937-89D8-B6DF3A45EC1B.jpg
Views: 777
Size:  12.4 KBI’ve seen posts on here about this but still can’t figure mine out. Installed an Aprilaire 700m on my system last weekend. Ever since then, my humidity level is 48-55% when I’m only calling for 36%. Water drips out of the drain tube anytime the furnace is running. I’ve attached photos of the wiring. Any help would be greatly appreciated.
 

Last edited by Mmantucca; 01-22-18 at 08:02 AM. Reason: Mistype
Sponsored Links
  #2  
Old 01-22-18, 11:54 PM
PJmax's Avatar
Group Moderator
Join Date: Oct 2012
Location: Northern NJ - USA
Posts: 59,125
Received 1,113 Votes on 1,033 Posts
Welcome to the forums.

Take the two brown wires off the HUM terminal, connect them together and cap with a wire nut.

Right now the furnace is controlling the humidifier. With the wires removed from HUM....the Ecobee takes control .
 
Reply
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread
 
Ask a Question
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: