yamaha gt80

Reply

  #1  
Old 04-21-11, 04:43 PM
Member
Thread Starter
Join Date: Apr 2011
Location: usa
Posts: 3
yamaha gt80

could someone plz help me i got this 1972 yamaha gt80 as a project but i cant figure it out im gettin power from the stator gettin power to the relays but im losin it rite b4 it gets to the ignition coil is there someone that could help me thankx
 
Sponsored Links
  #2  
Old 04-22-11, 06:04 AM
Group Moderator
Join Date: Mar 2003
Location: NC, USA
Posts: 18,138
Just follow the power around to everywhere it should be. With something that old you really can not skip over anything. It could be as simple as a broken wire or corroded connector.
 
  #3  
Old 04-22-11, 12:48 PM
Member
Thread Starter
Join Date: Apr 2011
Location: usa
Posts: 3
so pretty much just open up the whole wire harness n leave the main ones cuz im not gonna hook up ne of the brake lights or trun signals i just wanna get it runnin so start from the stator or magnito n follow it from there on
 
  #4  
Old 04-24-11, 02:23 PM
Member
Join Date: May 2006
Location: Iowa!!!!!
Posts: 3,769
Do you have a battery in the circuit? When you just have the magneto, it's difficult to follow the power path without the engine running. If you have a hookup for a battery and don't have one to put in it, hook a charger up to the battery leads to test the system.
 
  #5  
Old 04-26-11, 04:06 PM
Member
Thread Starter
Join Date: Apr 2011
Location: usa
Posts: 3
yea it has a battery but thats deader than a door nail
 
Reply

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread
Display Modes