2007 EZGO Golf Cart - Run Mode all the Time

Reply

  #1  
Old 12-03-17, 12:57 PM
Member
Thread Starter
Join Date: Dec 2017
Location: USA
Posts: 2
2007 EZGO Golf Cart - Run Mode all the Time

Hey all. I've got a 2007 EZGO Golf 36V Battery golf cart that will move anytime the foot pedal is pushed, regardless of whether the key is in or the position of the F/R switch. I pulled the dash and unplugged the starter switch, as well as the forward and reverse (so nothing is hooked up) and it still wants to go when the foot pedal is pushed. Any idea what needs to be replaced here? Thanks!
 
Sponsored Links
  #2  
Old 12-03-17, 01:21 PM
PJmax's Avatar
Group Moderator
Join Date: Oct 2012
Location: Northern NJ - USA
Posts: 44,387
Welcome to the forums.

Did this just happen or was work/modifications done resulting in this issue?
It's helpful to have a model number to work from.

Without it you need to identify what type of system you have.

east coast carts/media/assets/EZGO_Electric_with_PDS.pdf
east coast carts/media/1638/ezgo_rxv_electric_service_manual.pdf
 
  #3  
Old 12-03-17, 01:27 PM
Member
Thread Starter
Join Date: Dec 2017
Location: USA
Posts: 2
Model is a TXT. I just rehabbed the entire cart. Not sure if this was an issue before I started working on it, as I bought it used and didn't troubleshoot a whole lot before I tore into it, as it was a complete rehab. I think I'm going to switch out the microswitch at the pedal and see how I fare. Its really the only thing left at this point I think.
 
  #4  
Old 12-03-17, 01:31 PM
PJmax's Avatar
Group Moderator
Join Date: Oct 2012
Location: Northern NJ - USA
Posts: 44,387
Off the top of my head.... most of the key switches just open the line to the gas pedal.
 
Reply

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread
Display Modes
'