carb question for ryobi

Reply

  #1  
Old 08-07-03, 05:39 PM
sniper3270
Visiting Guest
Posts: n/a
carb question for ryobi

I have a ryobi weedeater model no.700R"ez" gas line was broke changed all fuel lines and primer bulb but i still have air in lines. it cranked up and would run full throttle for about one minute and die out cleaned carb. and changed all gaskets and still does the same thing. high screw is set at about 2 and low side is set at about 1.5. can anybody tell me what im doing wrong?
 
Sponsored Links
  #2  
Old 08-07-03, 08:33 PM
cheese's Avatar
Forum Topic Moderator
Join Date: Jul 2001
Location: USA
Posts: 16,814
Hello sniper!

Are you sure you have the fuel lines connected to the right places? Sounds like maybe the ones on the primer are backwards.
 
  #3  
Old 08-08-03, 03:37 PM
sniper3270
Visiting Guest
Posts: n/a
no tryed that the other way it want hardley suck any gas at all i don't know what the deal is tryed replacing the lines again but the same thing
 
  #4  
Old 08-09-03, 12:01 AM
cheese's Avatar
Forum Topic Moderator
Join Date: Jul 2001
Location: USA
Posts: 16,814
With the lines disconnected fromthe primer, place your finger over the primer holes and press the primer. The one that blows air out should go to the line that goes to the tank. The side that sucks air in should connect to the line going to the carb. If it doesn't want to prime that way, the carb is clogged.
 
Reply

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread
Display Modes