Craftsman LT won't start after running a while

Reply

  #1  
Old 07-15-07, 07:24 AM
Member
Thread Starter
Join Date: Oct 2006
Posts: 2
Unhappy Craftsman LT won't start after running a while

I having trouble diagnosising the problem with my lawntractor. It misses and won't start after running a while. I have replaced the air, fuel filters and changed to new plugs. I have replaced the magneto and still no results.
Any advice?
 
Sponsored Links
  #2  
Old 07-15-07, 07:36 AM
Member
Join Date: Jul 2007
Posts: 6
try this

sounds to me like you might have 2 problems the engine is overheating
so make sure engine is kept clean especially around cylinder were the fins are located. and you might need to totally clean carbuerator if it has electric choke it might be bad or gummed up

install or replace fuel filter and keep engine and carb clean a clean engine runs cooler and last longer hope this helps
 
  #3  
Old 07-15-07, 10:10 AM
msidan's Avatar
Member
Join Date: Apr 2006
Location: Gouverneur
Posts: 289
Are you getting spark after it won't start? If not then the coil is your likely culprit.
 
  #4  
Old 07-15-07, 11:58 PM
cheese's Avatar
Forum Topic Moderator
Join Date: Jul 2001
Location: USA
Posts: 16,814
Any ideas what engine you have? (brand, hp, model#)
 
Reply

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread
Display Modes