White GT2150 Blowing Fuses

Reply

  #1  
Old 09-09-07, 04:12 PM
Member
Thread Starter
Join Date: Sep 2007
Posts: 4
White GT2150 Blowing Fuses

I have a 2003 White GT2150 and it has 108 hours on it. It is blowing the main fuse. After replacing fuse, it will start and shortly after that it blows again. I have unplugged the seat switch, still happens, the PTO Clutch, still happens. I checked the battery, wires and all wires for bare wire but nothing. I can smell something burning, it is at the engine, but can not pinpoint exactly where. The starter seems to be operating correctly, as far as engaging, disengaging. The battery light is on on the hour meter though.
Any assistance would be helpful. Local help is very limited.
Thanks
Jason
 
Sponsored Links
  #2  
Old 09-09-07, 09:03 PM
cheese's Avatar
Forum Topic Moderator
Join Date: Jul 2001
Location: USA
Posts: 16,819
Try unplugging the charging wire(s) and see if the fuse still blows. I'd give more info, but don't know what you have. Anyway, if the fuse stays good, there is a problem with the stator or the regulator if equipped
.
 
  #3  
Old 09-10-07, 07:48 PM
Member
Thread Starter
Join Date: Sep 2007
Posts: 4
Seems OK Now

I just unplugged the Voltage Regulator and started it up. It seems to be running OK and after about 5 minutes no blown fuse. So I guess that it is what was wrong. It just seems odd that only after 109 hours the regulator would go bad. Also any good places to purchase the regulator cheap. My local store wants $85 to order it.
 
  #4  
Old 09-10-07, 10:50 PM
cheese's Avatar
Forum Topic Moderator
Join Date: Jul 2001
Location: USA
Posts: 16,819
Check ebay, but the regulators are typically a bit expensive.
 
Reply

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread
Display Modes