Older model murray wont go?

Reply

  #1  
Old 05-16-08, 09:16 PM
Member
Thread Starter
Join Date: May 2008
Posts: 2
Older model murray wont go?

I bought an older model Murray mower and changed the tire on it this afternoon...now the transmission does not engage? The mower starts fine and runs strong...Is there something that could have fallen off or a quick fix...I don't know a ton about this stuff...but it seems like something just came off....thanks for your help...
 
Sponsored Links
  #2  
Old 05-17-08, 12:57 AM
cheese's Avatar
Forum Topic Moderator
Join Date: Jul 2001
Location: USA
Posts: 16,818
Yep, the axle key fell out. You'll need to find it (probably under the spot hwere you took the wheel off, or any place where you sat the wheel to work on it), and put it back in the slot in the axle.
 
  #3  
Old 05-17-08, 09:10 AM
Member
Thread Starter
Join Date: May 2008
Posts: 2
thanks

It is amazing that a little piece of steel like that could make me want to smash my head against the wall....It was right under where I changed the tire...believe it or not I put it together the right way and mowed the back yard....thanks for the wisdom...

JPN
 
  #4  
Old 05-18-08, 12:30 AM
cheese's Avatar
Forum Topic Moderator
Join Date: Jul 2001
Location: USA
Posts: 16,818
Great! Glad to help.
 
Reply

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread
Display Modes