Wiring Problem/ Generac SE10000

Reply

  #1  
Old 03-08-09, 10:02 AM
Member
Thread Starter
Join Date: Mar 2009
Location: UP of Michigan summer- Florida Keys winter
Posts: 2
Unhappy Wiring Problem/ Generac SE10000

Have a Generac 10000 SE Model 01339-0, with a 18hp. Robin/Subaru engine. It was not putting out on all 120 outlets so i took the outlets cover off and found the resistor (2ohm-25w) leads burnt and the resistor fried, also the c11 lead from the time delay relay burnt in two! Does anybody have a idea what would cause this. I also would like to verify the wiring diagram for the time delay relay. It is numbered 1tru 4 and the wire that goes to the 120v common outlet hot side (with the tab removed) is the wire that was burnt. I have ordered a new time delay relay and battery charger rectifier as that goes to the resistor that was fried. The motor runs fine. I also checked both capaictors that are on the stator and they check OK.

Thanks to ANY responses Van Archer
 
Sponsored Links
  #2  
Old 03-13-09, 06:12 AM
Member
Thread Starter
Join Date: Mar 2009
Location: UP of Michigan summer- Florida Keys winter
Posts: 2
Question Wiring problem

If anyone has a generator like ths one please let me know. Maybe i could get You to check the wiring on the time delay relay for me ???? I have a diagram but the wiring was different when i first looked at it!! I don't know if someone was into it before i got it.

Thanks, Terry

[email protected]
 
Reply

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread
Display Modes