husqvarna 326 weed whcker

Reply

  #1  
Old 06-16-10, 06:42 PM
Member
Thread Starter
Join Date: Dec 2009
Location: Vancouver Island
Posts: 29
husqvarna 326 weed whcker

runs and ies i can re pull it starts then dies fuel filter is clean all new fuel lines and the prime bulb isnt leaking, i have pulled and cleaned and re checked the carb any ideas thanks, ran fuel line from filter to primer then primer to carb then return to tank or what i see them as anyway thanks again
 
Sponsored Links
  #2  
Old 06-16-10, 06:49 PM
BFHFixit's Avatar
Banned. Rule And/Or Policy Violation
Join Date: Jun 2007
Location: USA.
Posts: 1,836
Sounds like you have the fuel lines connected wrong.
The filter line goes to the inlet of the carb, closest to the cover with 4 screws, then from the carb to the suction side of the primer then the return to the blow side of the primer.
 
  #3  
Old 06-16-10, 06:59 PM
Member
Thread Starter
Join Date: Dec 2009
Location: Vancouver Island
Posts: 29
i tried it like that, or thought i did, in line to the carb on the side with the jets and the return line from carb to primer then primer to return but it collapses the primer when i pump it and doesnt prime, mine doesnt have a 4 bolt cover iirc, i thought the inlet was that one as i can only blow with success into that one the other is blocked there how about a pic., cant find a carb pic
http://cgi.ebay.ca/ws/eBayISAPI.dll?...m=390184668845
 
  #4  
Old 06-16-10, 07:15 PM
BFHFixit's Avatar
Banned. Rule And/Or Policy Violation
Join Date: Jun 2007
Location: USA.
Posts: 1,836
If the primer collapses when the lines are connected correctly, then the carb, lines or filter has a restriction.
 
  #5  
Old 06-16-10, 07:18 PM
Member
Thread Starter
Join Date: Dec 2009
Location: Vancouver Island
Posts: 29
had the carb off and cleaned it out, nothing to it a couple gaskets and a screen, and new lines and filter, oh ya and blew though it all and it seemed fine, but i cant blow back into the return off the carb but i assume it has 1 way flap as seen on the gasket face?
 
  #6  
Old 06-16-10, 08:13 PM
Member
Thread Starter
Join Date: Dec 2009
Location: Vancouver Island
Posts: 29
got it i picked the screen out and cleaned in the needle/ seat area again as well as cleaned it all out also i replaced lines 1 at a time and they may have been wrong from factory as i had to route differently and seems to work fine weird as it ran fine with them the other way for 2 seasons
 
Reply

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread
Display Modes