Gravely series 524 - 25038 new belts

Reply

  #1  
Old 12-08-10, 05:47 PM
Member
Thread Starter
Join Date: Jun 2006
Location: St. Louis
Posts: 2,365
Gravely series 524 - 25038 new belts

Hi, by now everyone should know I am not a snowblower person, anyway I installed new belts, Oregon, 75-333, when the engine is running, everything is turning without holding the clutch levers, there is slack in both cables. Might the problem be all the belt dressing that is on the pulleys from me spraying in an attempt to get the old belts to hold. Thanks,Have a good one. Geo
 
Sponsored Links
  #2  
Old 12-08-10, 07:43 PM
Member
Join Date: Jul 2006
Location: Central New Hampshire
Posts: 754
Geo, I found this. May be helpful to you.
http://oldgravelys.net/pdf/500_Ser_C...p_Man_0277.pdf
and yes, the belt dressing could be the problem as well as the belts could be just a tad too short or too wide.
 
  #3  
Old 12-09-10, 09:02 AM
Member
Thread Starter
Join Date: Jun 2006
Location: St. Louis
Posts: 2,365
Originally Posted by indypower View Post
Geo, I found this. May be helpful to you.
http://oldgravelys.net/pdf/500_Ser_C...p_Man_0277.pdf
and yes, the belt dressing could be the problem as well as the belts could be just a tad too short or too wide.
Thanks Indy I will check it out. Have a good one. Geo
 
Reply

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread
Display Modes