Walbro carb for wildthing (poulan) Chain saw


  #1  
Old 06-16-12, 05:48 PM
M
Member
Thread Starter
Join Date: Jun 2012
Posts: 3
Received 0 Votes on 0 Posts
Walbro carb for wildthing (poulan) Chain saw

Anyone have this prob with carb?

I have replaced the acetone pump and gasket, and the regulator and gasket. Pretty sure that I have everything in the right order. I have checked the fuel lines 10 times but I can't get it to prime correctly. I did have the lined to the primer bulb backwards and could not push fuel into the carb (obviously) so then I switched them and now it creates a vacuume but fuel won't get into the bulb. Sometimes the bulb wont expand. Any ideas?
 
  #2  
Old 06-16-12, 07:52 PM
cheese's Avatar
Forum Topic Moderator
Join Date: Jul 2001
Location: USA
Posts: 17,629
Received 55 Votes on 50 Posts
Sounds like the carb is clogged and needs cleaning.
 
  #3  
Old 06-16-12, 07:54 PM
hopkinsr2's Avatar
Member
Join Date: Feb 2005
Location: canada
Posts: 1,563
Received 0 Votes on 0 Posts
((acetone pump and gasket,,& regulator and gasket.)) Don't really know what you mean by this.. If the bulb sometimes won't expand, then I suspect the carb needs a good cleaning with a new kit installed

Roger
 
  #4  
Old 06-30-12, 07:41 PM
J
Member
Join Date: Jun 2012
Posts: 2
Received 0 Votes on 0 Posts
sounds like you have the two gaskets switched the thin gasket goes next to the carb.Maybe that will help.
 
 

Thread Tools
Search this Thread
 
Ask a Question
Question Title:
Description: