transmission problems on Murray Riding lawnmower


  #1  
Old 07-01-13, 01:10 PM
K
Member
Thread Starter
Join Date: Oct 2004
Location: alabama
Posts: 150
Received 0 Votes on 0 Posts
transmission problems on Murray Riding lawnmower

It's a 14 hp ... 42" cutting deck
It just quit going ....5th gear....1st gear....it doesn't matter
Do I need to put transmission fluid in it??
Maybe tighten up something?

Thanks
 
  #2  
Old 07-01-13, 01:19 PM
J
Banned. Rule And/Or Policy Violation
Join Date: Apr 2013
Location: USA
Posts: 4,294
Received 1 Vote on 1 Post
Without at least a model and ser. # how would we know?
 
  #3  
Old 07-01-13, 02:44 PM
D
Group Moderator
Join Date: Sep 2012
Location: USA
Posts: 1,357
Received 128 Votes on 106 Posts
And, "it just quit going"? Like you put on the brakes or did it coast to a stop or did it gradually stop moving over the past, say 2 mowings or 4 mowings? Or was it running fine like it always does then 3 feet later it was not going anywhere?
Did it growl, grind, squeak or squeal? Did it bump or jerk? Did it make a noise? Did it NOT make a noise?
Was you going up hill, level or down hill?
 
  #4  
Old 07-01-13, 02:47 PM
M
Member
Join Date: Oct 2011
Location: USA
Posts: 431
Received 0 Votes on 0 Posts
Check for a broken belt dude!
 
  #5  
Old 07-01-13, 09:31 PM
cheese's Avatar
Forum Topic Moderator
Join Date: Jul 2001
Location: USA
Posts: 17,893
Received 87 Votes on 81 Posts
I agree, the belt most likely came off.
 
 

Thread Tools
Search this Thread
 
Ask a Question
Question Title:
Description: