pressure washer no water runs through

Reply

  #1  
Old 05-27-14, 07:18 AM
Member
Thread Starter
Join Date: May 2014
Location: Canada
Posts: 1
pressure washer no water runs through

engine is a 6hp Mitsubishi model GT600 gas powered
Pressure washer is blue so i think it is a simonize but since stickers have been worn off cant be certain

The issue is that the water doesnt go past the 1st inlet. hose gets plugged in and water is trapped, with engine running the water pressure builds and exists through the pressure release at high pressure. The pressure release seems to be working well because it only discharges water under high pressure.

the hoses are clean and i can blow air through the nozzle etc are all clear, i have even removed and bypassed everything to see if the water will just come out of the connector where you plug in the wand hose and nothing, no water. seems to be trapped in the 1st section

any suggestions?
 
Sponsored Links
  #2  
Old 05-27-14, 11:05 PM
cheese's Avatar
Forum Topic Moderator
Join Date: Jul 2001
Location: USA
Posts: 16,575
I am not familiar with that brand. I would probably start by pulling the valve body off and follow the water circuit to see where the blockage is occurring.
 
Reply


Thread Tools
Search this Thread
Display Modes
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -7. The time now is 06:25 PM.