Husky leaf blower won’t run

Reply

  #1  
Old 11-11-18, 07:52 AM
Member
Thread Starter
Join Date: Jun 2012
Posts: 31
Received 0 Votes on 0 Posts
Husky leaf blower won’t run

My husquvarna 350 leaf blower will not run.
When I put gas in the carb it will run until it burns off. Will not suck gas up.
Did replace filter.
 
Sponsored Links
  #2  
Old 11-11-18, 08:25 AM
Member
Join Date: Aug 2015
Location: USA
Posts: 474
Received 6 Votes on 6 Posts
would check the gas lines, you may need to replace or rebuild carb.
 
  #3  
Old 11-11-18, 10:00 AM
Member
Join Date: Feb 2006
Location: USA
Posts: 6,548
Received 3 Votes on 3 Posts
Replace the gas lines and the spark arrestor.
 
  #4  
Old 11-16-18, 08:58 PM
Member
Join Date: Mar 2008
Location: US
Posts: 203
Received 0 Votes on 0 Posts
Sounds like the carb pump diaphragm may be bad. I have a BT150 , which is similar to the your BT350 . The carb on that blower is a Walbro WYA which uses 2 diaphragms , one for metering and one for a fuel pump. You can rebuild the carb easily and get the Walbro OEM kit for about $10-15 on ebay. Replacement of the whole carb is about $80.

As mentioned below check your fuel lines for holes/leaks . A pin whole will suck in air. Also check the carb to crankcase gasket and that the carb mounting screws are tight.
 
Reply

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread
Display Modes
 
Ask a Question
Question Title:
Description: