90 Acura Legend Noise ?

Reply

  #1  
Old 10-01-02, 03:25 PM
jeffg3
Visiting Guest
Posts: n/a
90 Acura Legend Noise ?

Looked at message could not find one like this:
90 Acura Legend 4dr, v6(24 Valve,2700), auto, sunroof, etc loaded. Mileage is at 104,000 Now the problem:
Vehicle runs a little rough if not driven everyday or at least until it warms up a little. The problem is once I start driving the vehicle it makes a sqeeking noise (description: a sqeeking belt). Now once I have stopped so does the noise. I start to drive again the so starts the noise? It really sounds like a sqeekie belt but if it was it would be doing it at idel. Car runs out great and transmission shifts great as well but like I mentioned if I am stopped absolutely no noise is heard but once I start going so does the noise? I think it might be in the transmission because it only does it when I am driving leaving me to assume the transmission? If you have any ideas please let me know. Thanks in advance.
 
Sponsored Links
  #2  
Old 10-01-02, 03:30 PM
Member
Join Date: Apr 2002
Location: Pittsburgh,Pa
Posts: 2,417
Check belt tension it can cause your problem if they are too loose.
 
  #3  
Old 10-01-02, 03:34 PM
jeffg3
Visiting Guest
Posts: n/a
Thanks I will look at that. Much better to hear that then a transmission problem. :-)
 
Reply

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread
Display Modes