no fuel

Reply

  #1  
Old 02-26-03, 05:12 PM
mhyche
Visiting Guest
Posts: n/a
Cool no fuel

1992 chevy blazer 4.3 liter cpi v6 not getting any fuel.changed fuel pump in fuel tank,still not getting any fuel.does anybody know of a sensor that tells the fuel pump not to pump,or does anybody have any suggestions?
 
Sponsored Links
  #2  
Old 02-26-03, 05:58 PM
Member
Join Date: Dec 2001
Posts: 2,538
have you checked fuel pressure, if the fuel pump isnt coming on have you checked the fuel pump relay? why do you not think it is getting fuel?
 
  #3  
Old 02-26-03, 06:36 PM
Member
Join Date: Jul 2002
Location: corona Ca.
Posts: 471
Start with the basics on this one.

Is it an in-tank electric pump, or a mechanical one. If it is an in-tank pump-are you getting power to the wires at the tank, and does the pump turn on when the ignit is on.

What is the fuel pressure?
 
  #4  
Old 02-26-03, 08:26 PM
Joe_F
Visiting Guest
Posts: n/a
Jeremy is starting to sound like me. LOL. But he is 110% right, and right on the money with his post.

Jeremy: This model uses an in tank Delco (now Delphi) high pressure pump. The CPI motor is the 4.3 vin W Vortec.
 
  #5  
Old 02-26-03, 11:27 PM
Member
Join Date: Sep 2002
Location: Colorado
Posts: 431
Thumbs up

Agreed with the above. Here's a link that might help you in your quest.
http://www.cybrrpartspro.com/Chilton...10CH05_16.HTML
 
Reply

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread
Display Modes