auto tape deck error msg

Reply

  #1  
Old 03-04-03, 02:24 PM
Member
Thread Starter
Join Date: Dec 2000
Location: Florida
Posts: 107
auto tape deck error msg

Hi I have a 1996 Buick Park Avenue with A premium sound system tape deck and CD player however my tape deck wont work right and I get error msg E11 & E 13 can anyone help? I dont have the book Thanks Jim
 
Sponsored Links
  #2  
Old 03-04-03, 03:37 PM
Joe_F
Visiting Guest
Posts: n/a
Sounds like you're locked out of the code with it.

You can get a new owner's manual from www.helminc.com
 
  #3  
Old 03-05-03, 05:49 AM
Member
Thread Starter
Join Date: Dec 2000
Location: Florida
Posts: 107
auto tape deck error msg

Joe Thanks for answering but your advice did not help at all is there anyone out there who can help steer me in the right direction? Thanks Jim
 
  #4  
Old 03-05-03, 09:53 AM
Joe_F
Visiting Guest
Posts: n/a
Ya, the owner's manual. It will have what the error codes mean and how to correct it. You may be locked out of the radio due to the code resetting.

Have you tried to reenter the code?
 
  #5  
Old 03-05-03, 12:00 PM
Member
Thread Starter
Join Date: Dec 2000
Location: Florida
Posts: 107
tape deck msg error

Joe Thanks again I have the owners manual but it does not give codes. The radio plays but the problem is that it states that the tape is in but its not and to try to put a tape in requires a lot of finagling pressing reject a few times and then a new tape can go in and play and sometimes while radio is playing the radio cuts off and it sounds like a tape is being inserted(but its not) and then it goes back to the radio playing but it still says tape in and so on and so on Thanks Jim
 
  #6  
Old 03-05-03, 04:06 PM
Joe_F
Visiting Guest
Posts: n/a
Ah, that's a different story.

If the radio plays fine, but the tape player has trouble, it is likely failing internally. Have a good stereo shop take a look at it.
 
Reply

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread
Display Modes