Welcome to the DoItYourself Forums!

To post questions, help other DIYers and reduce advertising (like the one on your left), join our DIY community. It's free!

1998 Oldsmobile Intrigue


wingplow's Avatar
Visiting Guest

Posts: n/a

04-07-03, 03:28 PM   #1  
wingplow
1998 Oldsmobile Intrigue

I'am back again with a new problem. The right turn signal does not work. I took the bulbs from the right side and put them on the left side and they worked ok.Put the bulbs from the left side in the right side and still had the same problem. When I use the right directional I can hear the flasher working but the bulb will not work.
Anybody have any ideas.

Thanks

 
Sponsored Links
darrell McCoy's Avatar
Visiting Guest

Posts: n/a

04-07-03, 03:56 PM   #2  
darrell McCoy
Look for a bad ground/or connection. Could be a badsocket base contact also.

 
Joe_F's Avatar
Visiting Guest

Posts: n/a

04-08-03, 06:28 AM   #3  
Joe_F
Bad connection or wasted flasher (yes, one side can go bad).

Do the hazards work normally?

 
wingplow's Avatar
Visiting Guest

Posts: n/a

04-08-03, 09:50 AM   #4  
wingplow
1998 Oldsmobile Intrigue

Yes the 4 ways work fine.

Thanks for the info.

 
Joe_F's Avatar
Visiting Guest

Posts: n/a

04-08-03, 01:11 PM   #5  
Joe_F
If the four ways work fine, you are dealing with a bad turn signal switch or turn signal flasher.

 
wingplow's Avatar
Visiting Guest

Posts: n/a

04-08-03, 04:25 PM   #6  
wingplow
1998 Oldsmobile Intrigue

Thanks for the infomation. I will check the flasher first then move onto the switch. I will keep you posted.

Thanks.

 
Search this Thread