Welcome to the DoItYourself Forums!

To post questions, help other DIYers and reduce advertising (like the one on your left), join our DIY community. It's free!

88'ply. 2.5L ignition problems


rayone1's Avatar
Visiting Guest

Posts: n/a

04-19-03, 07:28 PM   #1  
rayone1
88'ply. 2.5L ignition problems

most of my emails are to- (will not start after 1 mile). i must be doing something wrong. why am i getting emails to brian michael26. i am rayone1. i am new and trying to understand this site. thanks anyway rayone1

 
Sponsored Links
Joe_F's Avatar
Visiting Guest

Posts: n/a

04-19-03, 08:38 PM   #2  
Joe_F
Not sure of the e-mail debacle. Contact the site's administrator and have them check for you. There is a "contact us" button at the bottom of the forum's page.

 
kaybyrd's Avatar
Member

Join Date: Feb 2002
Posts: 1,774

04-19-03, 09:01 PM   #3  
Are you receiving notifications for both threads or just the wrong one?

If both, then try this:
At the top of this page you will see buttons for options, find the one labeled "user cp". This is your control panel. There you will see a listing of all the threads where you are subscribed (receiving email notifications of replies). The option to unsubscribe is underneath the thread title. Unsubscribe to the one you are not concerned with. I'm not sure why you would receive notification when someone replies since that is your first post in that thread.

If you aren't receiving notifications of the correct thread, then go to that thread via:

http://forum.doityourself.com/showth...hreadid=128809
and post something there (the word 'bump' will suffice) when you submit the post, please make sure that the email notification box is checked and that you also have email notification enabled in your profile (which I'm sure you do if you're being notified of a post in any thread).

If this doesn't help, please PM me and we can go from there.

Kay

 
Search this Thread